Wednesday, June 12, 2024 11:23:26 AM

Edge Lockdown is no longer showing webpage

1 year ago
#44018 Quote
Hello,

Starting on 8/22 after the weekend, each of our Edge Lockdown test machines started showing only a white page when loading Edge. The navigation bar is there, it shows that the page loaded, but the webpage is just a white page with nothing on it.

We have tried:
Changing the site to many other sites
Reinstalling Secure Lockdown
Rolling back edge to Version 104.0.1293.54 which was previously working
Imaging a new computer and setting up Secure Lockdown
Disabling Kiosk Mode in the configuration

Here is our config, I have removed our password and changed our URL to google.com since this is public:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Inteset\SecureLockdown_v2_CM]
"LicensedTo"=""
"EdgeVersion"="104.0.1293.54"
"NoNetworkShares"=dword:00000001
"AppLauncherType"=dword:00000000
"SelectedBrowser"=dword:00000002
"NoActionCenter"=dword:00000001
"NoWin10Shell"=dword:00000000
"NoFuncKeys"=dword:00000001
"NoLogoff"=dword:00000001
"NoDesktop"=dword:00000001
"NoLocalFileAccess"=dword:00000001
"NoAutoPlay"=dword:00000001
"MasterAppPath"="C:\\Program Files (x86)\\Microsoft\\Edge\\Application\\msedge.exe"
"MasterProcName"=""
"MasterAppArguments"=" https://google.cm  --kiosk  --start-maximized  --edge-kiosk-type=public-browsing --no-first-run  --disable-extensions  --inprivate  --disable-features=msHub "
"MasterWorkingDir"="C:\\Program Files (x86)\\Microsoft\\Edge\\Application"
"MasterAppRunOnStartup"=dword:00000001
"MasterAppKeepRunning"=dword:00000001
"MasterAppKeepMaximized"=dword:00000000
"RunBackgroundApps"=dword:00000000
"EnableRestartTime"=dword:00000000
"EnableRestartInterval"=dword:00000000
"EnableLogOffInterval"=dword:00000000
"RestartTime"="8/11/2022 6:20:09 AM"
"RestartInterval"=dword:00000005
"LogOffInterval"=dword:00000001
"NoStartUpDelay"=dword:00000002

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Inteset\SecureLockdown_v2_CM\ChromeLockdownOpts]
"CustomSwitches"=""
"NoOpenDialog"=dword:00000000
"NoPrinting"=dword:00000000
"NoDownloads"=dword:00000000
"NoRightClick"=dword:00000000
"NoIncognitoMode"=dword:00000000
"SafeBrowsing"=dword:00000000
"NoChromeLogin"=dword:00000000
"ResetDelay"=dword:00000000
"RestartChrome"=dword:00000000
"AlwaysRestart"=dword:00000000
"ReturnHome"=dword:00000000
"DeleteCache"=dword:00000000
"ResetChrome"=dword:00000000
"NoAutoFill"=dword:00000000
"NoAddressBarSearch"=dword:00000000
"NoHistory"=dword:00000000
"NoWebStore"=dword:00000000
"NoCustomize"=dword:00000000
"NoExtensions"=dword:00000000
"IncognitoMode"=dword:00000000
"NoChromeUpdates"=dword:00000000
"KioskMode"=dword:00000000
"KeepMaximized"=dword:00000000
"NoFullscreen"=dword:00000000
"NoBookmarkBar"=dword:00000000
"NoEditBookmark"=dword:00000000
"NoHomeButton"=dword:00000000
"NoCrmZoom"=dword:00000000
"EnableAllowedSites"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Inteset\SecureLockdown_v2_CM\EdgeLockdownOpts]
"CustomSwitches"=""
"NoOpenDialog"=dword:00000001
"NoPrinting"=dword:00000000
"NoDownloads"=dword:00000000
"SafeBrowsing"=dword:00000000
"NoAutoFill"=dword:00000001
"NoEdgeLogin"=dword:00000001
"NoExtensions"=dword:00000001
"NoAddressBarSearch"=dword:00000000
"InPrivateMode"=dword:00000001
"NoInPrivateMode"=dword:00000000
"NoHistory"=dword:00000000
"ResetEdge"=dword:00000000
"KioskMode"=dword:00000001
"KioskInteractiveMode"=dword:00000000
"KioskPublicMode"=dword:00000001
"NoEditAddressBar"=dword:00000001
"KeepMaximized"=dword:00000001
"NoFullscreen"=dword:00000000
"NoFavoritesBar"=dword:00000001
"NoEditFavorites"=dword:00000001
"NoHomeButton"=dword:00000001
"NoRightClick"=dword:00000000
"NoEdgeZoom"=dword:00000000
"ResetDelay"=dword:0000000f
"RestartEdge"=dword:00000000
"AlwaysRestart"=dword:00000000
"ReturnHome"=dword:00000000
"EnableAllowedSites"=dword:00000001

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Inteset\SecureLockdown_v2_CM\EdgeLockdownOpts\StartupURLs]
"URLCount"=dword:00000001
"1"="https://google.com"

[HKEY_CU
0
Justin Fleischer
1 year ago
#44019 Quote
This is the Rest of the config:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Inteset\SecureLockdown_v2_CM\SystemKeysOpts]
"NoAltEsc"=dword:00000001
"NoAltF4"=dword:00000001
"NoAltTab"=dword:00000001
"NoAltSpace"=dword:00000001
"NoCtrlEsc"=dword:00000001
"NoWinKeys"=dword:00000001
"NoF1"=dword:00000001
"NoF3"=dword:00000001
"NoWinC"=dword:00000001

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Inteset\SecureLockdown_v2_CM]
"NoFastUserSwitching"=dword:00000001
"LogoffShutdown"=dword:00000001
"NoEaseOfAccess"=dword:00000001
"NoHelpAndSupport"=dword:00000001
"NoAppInstall"=dword:00000001
"NoUSBDrives"=dword:00000001
"NoNewUSBDevices"=dword:00000000
"NoCtrlAltDel"=dword:00000000
"NoLibraryAccess"=dword:00000000
"NoWindowsUpdates"=dword:00000000
"NoNetworkUI"=dword:00000000
"NoSafeMode"=dword:00000001

0
Justin Fleischer
1 year ago
#44020 Quote
We are investigating this issue and hope to have a resolution soon.
0
1 year ago
#44021 Quote
Inteset S. wrote:
We are investigating this issue and hope to have a resolution soon.


Hello, I would also like to note that two of our test machines are experiencing the issue described in this post, but not after upgrading to Windows 11. In fact, one of them is on Windows 10: http://services.inteset.com/boards/topic/40550/microsoft-edge-browser-keeps-randomly-minimizing-after-windows-11-upgrade
0
Justin Fleischer
1 year ago
#44022 Quote
Michael B. wrote:
We are investigating this issue and hope to have a resolution soon.

Hello, I would also like to note that two of our test machines are experiencing the issue described in this post, but not after upgrading to Windows 11. In fact, one of them is on Windows 10: http://services.inteset.com/boards/topic/40550/microsoft-edge-browser-keeps-randomly-minimizing-after-windows-11-upgrade


I'm sorry about that, I linked the wrong thread. This is the issue I was referring to: https://services.inteset.com/boards/topic/19049/config-causes-edge-to-rapidly-open-numerous-tabs
0
Justin Fleischer
1 year ago
#44023 Quote
Please try to open Edge manually and clear browser cache (images and files)
0
Inteset Support
1 year ago
#44024 Quote
dmitriy b. wrote:
Please try to open Edge manually and clear browser cache (images and files)


We have done this. When the browser is not locked down it works fine. And also we have installed the software on a freshly imaged machine and experienced the same behavior.
0
Justin Fleischer
1 year ago
#44025 Quote
We have been able to reproduce this issue and are working on a fix. We hope to have it resolved within the next couple days.
0
1 year ago
#44026 Quote
Inteset S. wrote:
We have been able to reproduce this issue and are working on a fix. We hope to have it resolved within the next couple days.


Thank you for the update. Were you also able to reproduce the issue of the tabs constantly opening?
0
Justin Fleischer
1 year ago
#44033 Quote
To fix this issue and other Windows 11 bugs, please follow the instructions found here:

Secure Lockdown - Hotfix - Ver 2.00.216hf Installation Instructions
0